Tuesday, December 14, 2010

"Err kalau nak tunang boleh tak?" =p

Hihihi..masih teringat lagi masa first time nk mintak tunang depan papa and mama mula2 dulu.Masa tu kitorang semua tgh tgk bola dekat hall.Nak bukak mulut utk cakap pasal ni mmg goyang.Cuak ada,malu ada,excited pun ada.Pendek kata semuanya ada la.huhuhu.Now im already engaged to her.Dah nak kawen dah pun.Lagi 3 bulan je lagi =D.Ahaa lupa nk citer.Masa nk cakap kat mama papa tu,sy ada rekod perbualan kami secara senyap2.Mmg kelakar.Tergagap2 =p.So enjoy some of the conversation peeps!turn your speaker on.hehehe =D



.Anan Adli.

4 comments:

  1. heeee, gelabah ayam seroundddd!
    =p

    ReplyDelete
  2. kahkah..siap record!!!baik punyeee plan

    ReplyDelete
  3. alang gelak besar nampaknyeeeee. hahahaha!

    ReplyDelete

nuffnang_bid = "92f7b9c009987a14ca60af74d11f5da6"; document.write("
"); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/survey/pollwidget.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();